Image Alt
Waar kun je ons vinden?

Ouderkerkerplas

Wij geven onze trainingen indoor & outdoor op een unieke locatie op de Ouderkerkerplas!
Buiten sporten midden in de natuur, met een prachtig uitzicht over de Ouderkerkerplas, wat wil je nog meer?
Wij hebben onze eigen sport locatie aan de rand van de Ouderkerplas, Aan de Wind 9-b. Pal naast de Ouderkerkerplas Strand.

De Ouderkerkerplas is een recreatie- en natuurgebied ten zuid-oosten van Ouderkerk aan de Amstel. De plas is ontstaan ten gevolge van zandwinning. Langs de oevers is een natuurgebied ontstaan. De plas is een belangrijke overwinteringsplaats voor zeer veel vogels.

Zien we je snel?

Meld je aan voor een gratis intake of kom eens langs...

Aan de Wind 9-b
Ouderkerk aan de Amstel

follow us on our Socials:

Insta @bootcampouderkerk
Facebook @bootcampouderkerk
Google @bootcampouderkerk


  ASK

  Bereikbaarheid

  Kom je met de fiets of scooter? Dat kan heel makkelijk! In het gebied zelf zijn goed aangelegde fietspaden en duidelijke routes.

  Bij onze sport locatie kun je gemakkelijk je fiets of brommer kwijt voor de deur. Er is zelfs een oplaadpunt voor elektrische fietsen iets verder op, bij fietsenstalling van het beheerkantoor aan Bankrasweg 1B, Amstelveen.

  De Ouderkerkerplas is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Met de trein kun je reizen naar station Bijlmer-Arena of Duivendrecht en vanaf daar overstappen op de metro of bus. Metrostation Gaasperplas (metro 53) ligt bij de entree naar het Gaasperpark.

  Voor het Diemerbos en de Diemerpolder reis je met de trein naar station Diemen. Vanaf de genoemde treinstations kun je eventueel ook met de OV-fiets verder reizen. Tip: met de OV-fiets app kun je vooraf checken hoeveel OV-fietsen er op jouw locatie beschikbaar zijn!

  Kijk voor meer informatie of voor het plannen van je reis op 9292.nl.

  Je kunt de Ouderkerkerplas vanuit diverse richtingen goed bereiken met de auto. Via zowel de A1, A2, A9 als de ring A10 rijd je met de auto naar de Ouderkerkerplas.

  Je kunt gemakkelijk en gratis je auto parkeren naast onze sport locatie. Dit is langs de weg (Aan de wind, Ouderkerk aan de Amstel).

  Maar er zijn ook grote parkeer terreinen. De dichtstbijzijnde is ‘Parking Ouderkerkerplas’ aan de Middenweg. Vanaf hier loop je in een paar minuten naar onze sport locatie.